nike flyknit racer

ODPOWIEDZ
Wilbur Fast
Posty: 3
Rejestracja: pn lut 11, 2019 1:28 am

nike flyknit racer

Post autor: Wilbur Fast » pn lut 11, 2019 1:42 am

Efter at have slettet i Mint Foam og Prism nike flyknit racer Pink Colorways sidste uge, har den helt nye Nike LeBron 14 Low lige slået ud i en ny palle, der er ideel til sommeren. Denne nye LeBron 14 Low har en vævet øvre med meshdetaljer placeret på hæl og forstærket tå. Hele øvre er blevet lavet i Light Bone, hvilket resulterer i, at skoen får et tonalt udseende. Flywire kabler er også blevet tilføjet for fleksibel understøttelse og en behagelig, indesluttet føler. Afslutning af ting nedenunder er en sekskantet Nike Zoom Air-enhed, der leverer meget lydhørende dæmpning for at blødgøre hårde landinger. Du kan købe Nike LeBron 14 Low Light Bone direkte fra nike nu til $ 150.

Det er ikke som det tidligere Kobe A.D.-par, men Nike KD 10 får også et Igloo-tema for denne sommer. I stedet for at have en grønlig øvre, er basketball sneakers flyknit makeup farvet i køligt grå med mynte grøn accenter fundet på Swooshes over hælen og Zoom luftsål for at fuldføre to-tone look helt.Retailing for en pris på $ 150, se til Nike KD 10 Igloo hos udvalgte Nike butikker og online den nike air force 14. juli. Sørg for at besøge vores Nike Air Foamposite One Aubergine 2017 hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder.

Udgivelse i Europa senere i denne uge, så se godt på Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit Cargo Khaki. Denne nyeste iteration af Nike Hyperdunk-modellen bruger ikke kun en flyknit-øvre, men den kommer også med Nike s helt nye dæmpningssystem nike free 5.0 kendt som REAGERE. Denne nye teknologi anvender et nyt Nike-skummateriale, der siges at være mærket s mest lette ydersålsværktøj til dato. Udover at være lette, kommer skoen også med opdateret trækkraft, der hjælper med hurtige snit på banen. Denne version af Nike React Hyperdunk 2017 leveres med en Cargo Khaki Flyknit øvre placeret oven på en SILVER-farvet REACT sål enhed. Europa får disse den 15. juli, mens en global udgivelse er planlagt til 3. august. Hvem ser frem til at hoppe i disse?

Nike Dunk High er tilbage i en enkel og klassisk farvevej af hvid og sort i sommer, og det er et perfekt par at bære i den varme årstid. Den rene nuance dækker simpelthen dens læder øvre med perforerede toecaps og syning hele vejen nike presto igennem. Kontrasterende sorte accenter ses på swooshes, tunge tags, indersål Swoosh logo og gummi ydersål for at fuldføre to-tone look helt og holdent. Kig efter denne Nike Dunk High White Black hos udvalgte Nike butikker og online i dag. Sørg for at klikke og bogmærke vores Nike Air Foamposite One Aubergine 2017 hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder.

Nike Air VaporMax debuterede kun et par måneder siden, og mange mennesker kan ikke stoppe med at rave over det. I dag giver vi dig et kig på, hvad der muligvis er næste for VaporMax med et kig på denne Laceless version. På Nike Air VaporMax Laceless ser vi, at den største forandring er, at den ikke har snørebånd, der i stedet er blevet udskiftet med en elastisk rem på midterfoden. Skoen har stadig en Flyknit øvre, der kommer dækket af Olive til dette par sammen med en fuld længde Air Max enhed i røget sort. Den nye midfootrem er lavet i sort og er blevet ramt med en stor hvid Swoosh. Det er uklart, om det kun er en prøve, der aldrig gjorde det til produktion, eller hvis denne lakløse Air VaporMax frigiver noget tid i fremtiden. Hold dig opdateret til Kicks On Fire.

Ud over de læder- og ruskindfarve, der vil frigive Nike Hyperdunk 2017, vil der også være et par farvelægninger, der frigiver den pågældende funktionsgradient midsoles.Seen ovenfor kommer disse to farveveje af Nike Hyperdunk 2017 med en gradienteffekt på mellemsålene . Begge par har sorte overdeler med en hvid til rød eller hvid til gul gradient på den bølgede mellemsål. Yderligere dykkerfarver er blevet tilføjet på den indre liner sammen med nike flyknit tonale Swooshes på sidepaneler. Er du en fan af gradient midsoles på Nike Hyperdunk 2017? Nike Air Max 95 er en populær favorit og denne klassiske løber debuterer i en populært tema i sommer med en hvid, ulv grå, ren platin og team rød farvelægning. De grå nuancer dækker simpelthen størstedelen af dets øvre, mens de lysere røde toner anvendes på dens bølgete sidepaneler. En ren hvid mellemsål og grå gummi ydersål fuldender udseendet helt. Se efter denne Essential version af Nike Air Max 95 vælg Nike butikker Obrazek og online i dag for en pris på $ 160.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość