adidas tubular shadow

Tutaj omawiamy wszelkie kwestie dotyczące Futbolu Stołowego
ODPOWIEDZ
BeacherDolly
Posty: 4
Rejestracja: pt maja 17, 2019 2:23 am

adidas tubular shadow

Post autor: BeacherDolly » pt maja 17, 2019 2:29 am

ÿþDe seneste nyheder viste, at Adidas, som adidas tubular shadow rangerer andet i sportsartikler virksomheder i det globale marked, ville lukke sin eneste fabrik i Suzhou på hjemmemarkedet. Og Adidas tjenestemand indrømmede, at det var rigtigt for journalister, men det understregede Adidas i Kina har stadig mere end 300 samarbejde på vegne af erhvervslivet. At lukke firmaet er ude af betragtning af integrationen af de globale ressourcer, som ikke vil medføre dårlige virkninger på produktionen. Ikke desto mindre er erhvervslivet stadig uundgåeligt at forbinde denne handling med fænomenet, at indenlandske produktionsomkostninger stiger kraftigt, idet rekrutteringen er vanskelig.

Ikke desto mindre vil Kina kunne tiltrække disse "trækfugle" på grund af sin fordel i billig arbejdskraft for adidas handball spezial dem, der opmærker på omdannelsen og opgraderingen af den indenlandske intensiv fremstillingsindustri, men denne slags situation vil gradvist ændre sig som forbedring af den nationale økonomi og befolkningens Levende standard. Ifølge svaret fra Adidas hovedkvarter adidas iniki er "At lukke fabrikken til genintegration af globale ressourcer". Dette er den eneste grund.

Og som Xinhua rapporterede, sagde Suzhou Industrial Park Administrative Committee i et materiale til medierne, at det fuldt ud forstod Adidas plan for global ressourceintegration, hvilket også er i overensstemmelse med den tendens, som Suzhou Industrial Park Administrative Committee kræver transformation i øjeblikket. Ikke mindst, "Integrationsstrategien", som Adidas omtalte, optrådte også i Nike's officielle erklæring i Kina.

Nike annoncerede engang lukningen af adidas pure boost det eneste fodtøjs produktionsanlæg, der ejes af det i marts 2009: Taicang fabrikken, da Nike hævdede i interviewet fra South reporters, at formålet var at fremme den langsigtede indkøbsstrategi for overensstemmelse og strømline forsyningskæden i et yderligere skridt . Adidas nægtede faktisk korrespondancen mellem nedlukning af fabrikken og de stigende omkostninger, og det ser ud til, at der ikke eksisterer nogen konflikt mellem "global ressourceintegration" og "stigende omkostninger".

Uafhængige analytikere Liao Jierong mente, at denne type "rullende sten" er normal fra transaktionsstrukturen for interessenter, for Adidas og Nike. Men de står over for presset fra forbrugsmarkedet. "Specielt for Adidas, som skulle være" sikringer "af OL i London som førsteklasses sponsor, men overraskende har forbrugernes reaktion været under bunden, det er svært at starte skydning uden adidas yeezy at være vært." Normal 7.8? falsk falsk falsk

I denne industri blev det desuden betragtet som forreste. Adidas var ansvarlig for at levere sportsdragter til elleve lande 'olympiske komité og paralympiske udvalg i de olympiske lege i London i 2012, og dette præsenterede perfekt denne praksis. I 2012 Olympiske Lege i London blev alle løbesko stilarter, som Adidas forberedte, alle medtaget bæredygtige elementer. I disse olympiske lege vil så mange som 70 millioner frivillige deltage i dem. Den sportssko udgave, de vil påtage sig, er den ekstraordinære Fluid Trainer, der vil Obrazek være den mest bæredygtige udvikling af Adidas gennem hele historien.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości