Nike React Element 87 Camo Volt

Moderator: laszka

ODPOWIEDZ
rwktagyg
Posty: 3
Rejestracja: sob sty 04, 2020 5:49 am

Nike React Element 87 Camo Volt

Post autor: rwktagyg » sob sty 04, 2020 5:59 am

Obrazek


Denne nye Nike Sko Blå har en temmelig enkel base, da den klare overdel er accenteret med flere sandfarvede, ruskind ruskindpaneler, og React mellemsålen er færdig i en hvid hvid. Imidlertid er de enkle primærfarver et perfekt lærred til de dristige accenter til at udtale sig om: En "Laser-orange" vises på den store midtfods swoosh og hælbåndet, mens neon "Volt" accenter arrie på halsen og mellemsålens stik .


Nike Sko Nye dropper to nye par af sin super-populære React Element 87-silhuet i dag. Højdepunktet i pakken er "Hyper Fusion" colorway, som kan prale af en sort React mellemsål med volt, auroragrøn og racerrosa detaljer på den øverste, som alle står i skarp kontrast til det dæmpede værktøj. Den anden colorway kaldes "Touch of Lime", som, som navnet antyder, indeholder hits af kalk på den øverste.


Nike Sko Herre Sort blev valgt som vores bedste sneaker i 2018 i Highsnobiety Crowns priser for slutningen af ​​året. Swoosh har allerede frigivet flere varianter af sneakeren, herunder UNDERCOVER-sammenkoblingsversionerne, men "Hyper Fusion" -farvevejen er sandsynligvis en af ​​de reneste in-line-design hidtil.


Først op er Nike React Element 87 Camo Volt -versionen, som sportser en lysebrun halvtranslucent overdel med et orange Swoosh-logo og neongrønne hits i hele, forankret af grå paneler på både øjenophold og hæl. Under det hele er React skum mellemsål, der blev skabt for at give maksimal komfort til hverdagens bevægelser som at stå, skifte din vægt og gå.


https://www.skonmd.com/

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości